Verhuur en uitleen

Uitleen

Met ingang van 1 maart 2019 zijn wij gestart met de uitleen en verhuur van hulpmiddelen.

Voor de uitleen van hulpmiddelen zijn wij een samenwerking gestart met Joerns Healthcare, waardoor wij in veel gevallen verschillende hulpmiddelen gratis kunnen uitlenen omdat deze worden vergoed door de zorgverzekeraar. U kunt bij ons in de winkel of online of telefonisch een aanvraag doen bij Joerns Healthcare en direct het aangevraagde product meenemen bij De Jong Vitaal. Grote hulpmiddelen zoals o.a. bedden, AD-matrassen en tilliften, zullen door Joerns Healthcare de volgende (werk)dag bij u thuis worden bezorgd. Ook voor spoedleveringen kunt u bij De Jong Vitaal terecht. Hulpmiddelen die onder de uitleen vallen zijn onder andere: rolstoelen, zorgbedden, toiletverhogers, douchestoelen, en toiletstoelen.

Zoals bovenstaand is aangegeven kunt u voor het aanvragen van een hulpmiddel bij ons in de winkel terecht, u kunt dan in veel gevallen het hulpmiddel direct meenemen. Tevens kunt u via de website van Joerns Healthcare een hulpmiddel aanvragen en deze bij De Jong Vitaal ophalen.

Voor de uitleen van hulpmiddelen hebben wij het BSN nummer nodig van de klant ( gebruiker van het hulpmiddel) en de zorgvezekeringspas.

Verhuur

Tevens zijn wij ook gestart met de verhuur van hulpmiddelen. Dit betreft hulpmiddelen welke niet worden vergoed door de zorgverzekeraar. Onderstaand vindt u een overzicht van de te huren hulpmiddelen, met daarbij vermeldt de borg en de huurprijs van het hulpmiddel.

HulpmiddelHuurprijs per weekBorg

Krukken paar

€ 5,00€ 25,00
Kruk enkel€ 3,00€ 12,50
Kinderkrukken paar€ 5,00€ 25,00
Looprek€ 5,00€ 25,00
Rollator Quatro€ 8,00€ 50,00
Rollator Eco-light€ 12,50€ 60,00
HulpmiddelHuurprijs per dag *Borg
Carum borstkolf€ 2,80€ 100,00


* De minimale huurperiode voor de Carum borstkolf is 7 dagen, daar is de borstkolf per dag te huren.