Trapliften

Wilt u in uw eigen huis blijven wonen, maar traplopen kost steeds meer energie of is niet meer veilig, dan garanderen wij u dat er altijd een passende trapliftoplossing is.

Handicare Stairlift Elegance seat

Met ingang van 1 januari 2019 is De Jong Vitaal een partnerschap aangegaan met Handicare Trapliften. Handicare is de enige fabrikant in Nederland die voor iedere trap verschillende oplossingen biedt. Een traplift op maat heeft Handicare voor elke trap en elk budget, aangepast aan uw eigen eisen en wensen. U heeft bij Handicare de keus uit een uitgebreid assortiment voor zowel trappen met bocht als rechte trappen. Van een volledig gepersonaliseerde nieuwe traplift tot een occasion, tevens is het ook mogelijk om een traplift te huren.

Het aanschaffen van een traplift

Niet elke dag koopt u een traplift en vaak ook maar één keer in uw leven. De adviseurs van Handicare geven u graag advies. Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden en de beste oplossing in uw situatie komt de Handicare Adviseur vrijblijvend bij u thuis.

1100 woman men advisor table 5

Gegarandeerd de beste prijs!

Naast een gedegen advies wilt u er ook zeker van zijn dat u de juiste prijs betaalt. Handicare garandeert u daarom altijd de Beste Prijs. Om de exacte prijs te kunnen bepalen is het nodig uw specifieke trap en situatie te beoordelen. Maak daarvoor een vrijblijvende afspraak met de Handicare Trapliftexpert.

Besteprijs300x300

Waarom kiezen voor Handicare Trapliften?

1100 woman stairlift posing 6