Fitform 614

€ 4.575,-

Aanwezig in showroom

Comfort en design

Speciaal voor mensen die goed willen of moeten zitten én veel waarde hechten aan een moderne, fraaie en open vormgeving. ''Ergonomie meets design"

Naast de eigentijdse look en het uitstekende zitcomfort, heeft de Fitform Wellness-Premium 614 draaifauteuil nóg een noviteit: de armleuningen van de stoel zijn zo geconstrueerd dat ze het lichaam volgen tijdens de verstelbewegingen van de stoel. In combinatie met het individuele maatwerk en de ergonomische relaxbeweging ontstaat hier gezond zitten in optima forma.

In combinatie met een accu heeft u een snoerloze elektrisch verstelbare fauteuil. De geavanceerde easy touch bediening van deze luxe fauteuil bevindt zich onder de armleuning. Door de knoppen aan te raken worden de functies al geactiveerd.

Deze Wellnessfauteuil wordt geheel op uw maat gemaakt, de zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte worden tijdens een meetsessie op uw maat ingesteld. De fauteuil is tevens voorzien van een in hoogte verstelbare lendensteun en van een 'topswing' verstelbare hoofdsteun.

De fauteuil beschikt over een beensteunverstelling, kantelverstelling, rugleuningverstelling en desgewenst ook over een sta-op functie. Het verstelmechaniek is fraai weggewerkt in de fauteuil. U kunt kiezen uit een RVS of gestoffeerde armleuningstaander. De ideale combinatie van vormgeving, ergonomie, functionaliteit en ultiem zitcomfort!Merk Fitform
Maatvoering Wordt op maat gemaakt
Prijs € 4575,- (Dit betreft een vanaf prijs)