Track rollator

€ 279,-

Dubbel opvouwbare rollator

De meest onderscheidende rollator van deze tijd! Met trots presenteren wij u deze rollator: de TRACK, een krachtige optie voor een – terecht – veeleisende doelgroep. De rollator is compact, compleet en elegant!

Dubbel opvouwbaar

De TRACK heeft een tweeledig vouwsysteem. Hij kan niet alleen samen worden gevouwen, maar ook nog eens dubbel gevouwen worden. In twee simpele stappen vouwt u deze rollator ongekend klein! Zo past hij eenvoudig in elk hoekje. Deze rollator behoort, met zijn 7,4 kg, tot de categorie lichtgewicht rollators en kan makkelijk meegenomen worden.

Elegant

De TRACK rollator wordt standaard zeer compleet geleverd. Zo voorkomt u onverwachte kosten na aanschaf, want alle basisbenodigdheden en meer zijn inbegrepen. De TRACK rollator wordt standaard geleverd met: een wandelstokhouder, een mooie (schouder)tas, een net-tas, instelbare verlichting, acht reflectoren, een parkeerrem, ergonomische handvaten, een stevige afneembare rugband met naamlabel en opbergtasje, dienblad, handig tilpedaal en een opbergtas.

Compleet

Wanneer u een rollator aanschaft, zal deze deel uit gaan maken van uw interieur. Daarom hebben we zorg gedragen voor een modern, mooi ontwerp en gebruik gemaakt van duurzaam en aantrekkelijk materiaal. Met de TRACK rollator mag u overal gezien worden! Handig voor binnen- en buitengebruik.

Specificaties

Merk WheelzAhead