Telefoonbel met flitslicht

€ 29,99

Telefoonbel met flitslicht en belsignaal: mis geen beller

Ieder telefoontoestel heeft een maximaal geluidsniveau, waar u aan vast zit. Gaat uw telefoon te zacht over? Dat is erg vervelend, want zo loopt u de kans oproepen te missen. Met deze telefoonbel met flitslicht lost u dat heel eenvoudig op. Het is een draadloos apparaatje dat u tussen de telefoon en de wandcontactdoos plaatst, voor een luid en duidelijk signaal. Bovendien kunt u bij de telefoonbel ook een flitslicht gebruiken, zodat u hoort en/of ziet dat er gebeld wordt.

Wilt u zowel op de benedenverdieping als boven een extra duidelijk belsignaal? Dan plaatst u gewoon op beide niveaus een extra telefoonbel (mits u boven ook een telefoonaansluiting hebt). Zo kunt u zich weer een stuk vrijer bewegen in uw eigen huis.


Hoe werkt de telefoonbel met flitslicht?

Heel eenvoudig, want zodra u het apparaatje hebt geïnstalleerd gaat alles automatisch. U bepaalt eenmalig het volume voor uw ideale belsignaal, tot maximaal 100 decibel. U kunt een beetje met de geluidssterkte experimenteren, totdat u zeker bent dat u het overal in huis hoort. Desgewenst stelt u de telefoonbel met flitslicht in, maar het flitslicht kunt u ook uit laten. Vaak gebruiken onze klanten in eerste instantie het maximale geluidsvolume en het flitslicht, en wordt na een aantal dagen wel duidelijk wat voor u de ideale instellingen zijn. De belangrijkste eigenschappen van deze telefoonbel met flitslicht op een rij:  • Draadloos en eenvoudig aan te sluiten.
  • Een luid belsignaal zodat u geen oproep meer mist.
  • U stelt het geluidsniveau in naar wens.
  • Een goed zichtbaar flitslicht.
  • Zowel het flitslicht als het geluid kunt u net zo makkelijk uit zetten, bijvoorbeeld als u niet gestoord wilt worden.


Als uw telefoontoestel te zacht overgaat kunt u natuurlijk een ander toestel kiezen. Maar dan moet u daar ook weer aan wennen, wat met deze telefoonbel met flitslicht niet aan de orde is. U houdt gewoon uw oude vertrouwde toestel(len), maar dan beter hoorbaar.

Merk Fysic