Medicijnmelder

€ 29,99

FC-55

Elektronisch pillendoosje helpt bij medicatiegebruik


De FC-55 is een pillendoosje dat u helpt bij uw medicijngebruik. U hoeft nu nooit meer een medicatiemoment te vergeten want de FC-55 waarschuwt u als het tijd is voor uw medicatie. Als u het programma niet aanpast wordt het dagelijks herhaald. Dat is wel zo handig als u zich aan een vast medicatie regime moet houden.


Gebruikers van het FC-55 elektronische pillendoosje genieten van de volgende voordelen:

  • U vergeet nooit meer uw medicatie.
  • Dankzij de trilfunctie is het pillendoosje ook te gebruiken door slechthorenden of in rumoerige omgevingen.
  • Het pillendoosje komt met vijf verschillende compartimenten.
  • Elk compartiment heeft zijn eigen alarm.

Hoe werkt het elektronische pillendoosje?


Het FC-55 elektronische pillendoosje bestaat uit een vijftal compartimentjes waarin u uw medicijnen verdeelt op volgorde van inname. In vakje 1 komen de eerste medicijnen, in vakje 2 de volgende enzovoort. U kunt voor elk compartimentje een alarmtijd instellen. Als het medicatiemoment is aangebroken zal de FC-55 dat door middel van een geluidsalarm, trillingen of beide laten weten. U draait het dekseltje van het pillendoosje naar het compartiment waarin de medicijnen voor dat moment zitten en het alarm stopt met signaleren. Als u het moment mist zal hij u er 5 én 10 minuten later nogmaals aan herinneren. Zo vergeet u nooit meer uw medicatie op het juiste moment in te nemen.

Naast pillendoosje ook hartslagmeter


De FC-55 is naast pillendoosje ook een handige hartslagmeter. Dat is fijn als u bepaalde medicatie moet nemen bij een te hoge of te lage hartslag. Maar ook als u gewoon met enige regelmaat uw hartslag wil monitoren biedt het FC-55 pillendoosje uitkomst. In het deksel van de FC-55 is een sensor verwerkt. Als u de FC-55 in hartslagmeetmodus heeft gezet kunt u hier de top van uw wijsvinger op plaatsen en na enige tijd uw hartslag er op aflezen.

Merk Fysic