Draadloze deurbel

€ 24,99

Draadloze deurbel met geluid- en lichtindicatie

Deze draadloze deurbel is het toonbeeld van gebruiksgemak. Om te beginnen is er het ‘draadloze’ aspect, waardoor u geen kabels hoeft te trekken om de bel aan te sluiten. U plaatst de ontvanger eenvoudigweg in een stopcontact of sluit de bel aan op uw huidige deurbel. Beide methodes vereisen maar een paar simpele handelingen. Vervolgens kunt u het gewenste volume instellen en een van de drie belmelodieën kiezen. De volgende keer dat er iemand aan de deur staat hoort en ziet u het gegarandeerd, want deze draadloze deurbel geeft ook met lichtsignalen aan dat er gebeld wordt.

Een draadloze deurbel met slimme eigenschappen

In de meeste huishoudens is er bepaald geen overschot aan stopcontacten. Om alle apparaten die op het lichtnet werken te kunnen aansluiten, is soms zelfs een verlengsnoer met stekkerdoos nodig. Bij het ontwikkelen van deze draadloze deurbel hebben we daar over nagedacht, met als resultaat: een ontvanger waar een stopcontact in zit. Oftewel, als u de ontvanger in een stopcontact plaatst kunt u daar vervolgens gewoon weer de stekker van een lamp of muziekinstallatie in pluggen. Handig! Andere slimme eigenschappen van deze deurbel:

  • Deze draadloze deurbel werkt op alle bestaande belsystemen.
  • U krijgt een belindicatie met geluid en flitslicht, zodat u geen bezoeker of pakketbezorger meer mist.
  • Het instelbare volume en de drie belmelodieën geven u de mogelijkheid om de bel af te stellen naar uw eigen wensen.


Gebruik de draadloze deurbel ook in de zorg


Deze bel is niet alleen een geweldig hulpmiddel in huis, maar ook in de zorg. U plaatst de ontvanger in de ruimte van de verzorger en de deurbel bij de patiënt. Met een bereik tot wel vijftig meter is dit een ideale manier om draadloos contact te kunnen maken. Met Fysic kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Merk Fysic