Draadloze alarmknop

€ 129,-

FXA-100

SOS-noodknop met GPS-tracker

GSM noodknop – belt vijf nummers, 1 druk op de knop

Fysic FXA-100 SOS noodknop met GPS tracker
Alarmering naar bekenden
5 Noodnummers programmeerbaar
Verkrijgbaar in de kleur zwart

Wat is de FXA-100 GSM noodknop?
Deze SOS noodknop is een slim hulpmiddel, die het leven een stukje veiliger maken. Met de noodknop in de buurt weet u dat hulp nooit ver weg is. Zeker omdat de noodknop via het GSM-netwerk voor mobiele telefonie werkt; een netwerk dat heel betrouwbaar is, met een dekking van bijna 100%. De SOS noodknop is SIM-lock vrij, dus u hoeft er geen abonnement voor af te sluiten.

Hoe werkt de FXA-100 SOS noodknop?

U kunt de nummers van vijf contactpersonen in de SOS noodknop programmeren. Zoals een partner, buurvrouw, kind of kennis. Wanneer u op de knop drukt belt het systeem automatisch naar het eerste nummer. Daarna belt de SOS noodknop naar het volgende nummer van de lijst. Als de verbinding tot stand komt, kunt u handenvrij praten en luisteren. Weet u niet precies waar u bent of kunt u moeilijk praten? Dat is geen probleem, want de ingebouwde GPS-tracker bepaalt uw locatie heel nauwkeurig en stuurt deze informatie naar uw contactpersoon.

Wat zijn de voordelen van deze SOS noodknop met GPS tracker?

Naast de technische kwaliteiten van deze GSM noodknop, is het ook een stijlvol en compact apparaatje. Licht van gewicht, zodat u de noodknop om uw nek kunt dragen aan een koord. Bovendien kunt u er inkomende gesprekken mee ontvangen en drie nummers onder sneltoetsen programmeren. De belangrijkste voordelen op een rij:

De alarmering naar (maximaal vijf) bekenden in geval van nood, zodat de kans groot is dat u een van hen bereikt. U kunt ook 112 als laatste nummer programmeren, voor het geval dat de eerste vier contactpersonen niet bereikbaar zijn.
De vijf noodnummers programmeert u vooraf in de SOS noodknop.
Het apparaatje werkt via het betrouwbare GSM netwerk.
U heeft geen abonnement nodig, want het toestel is SIM-lock vrij.
U kunt handsfree praten en luisteren.
Wanneer de SOS noodknop wordt ingedrukt en er is sprake van een SIM kaart fout wordt automatisch 112 gebeld.

Merk Fysic