Sim-slide

€ 36,-

Aan- en uittrekhulp steunkous

De Sim-Slide biedt de oplossing voor het aan- én uittrekken van therapeutische elastische kousen met een open teenstuk in één product. Voor zorgverleners en zorgvragers een onmisbaar hulpmiddel. De Sim-Slide verlaagt de drempel van het dragen van therapeutische elastische kousen. Met het product kan de zorgvrager de kousen zelfs zelfstandig aan- en uit trekken. Dit spaart tijd en kosten voor het dagelijks inhuren van een zorgverlener.

Simply Revolutionary
Sim-slide is hét revolutionaire nieuwe aan- en uittrekhulpmiddel in één! Therapeutische elastische kousen kunnen nu nog makkelijker en sneller worden aan- en uitgetrokken.

Simply Simple
Het aan- en uittrekken van elastische kousen met open teen was nog nooit zo makkelijk: één product dat de beste oplossing biedt bij het aantrekken en tevens het beste en meest efficiente uittrekhulpmiddel is.

Simply Green

Met Sim-Slide spaart u ook het milieu: er is minder materiaal nodig voor het product (in plaats van een apart aan- en uittrekhulpmiddel is er nu nog maar één product nodig), minder verpakkingsmateriaal, minder vrachtwagens, minder dozen en natuurlijk minder afval en minder CO2 uitstoot.Merk Arion