Trapliften

Trapliften

Wilt u in uw eigen huis blijven wonen, maar traplopen kost steeds meer energie of is niet meer veilig, dan garanderen wij u dat er altijd een passende trapliftoplossing is.

Met ingang van 1 januari 2019 is De Jong Vitaal een partnerschap aangegaan met Handicare Trapliften. Handicare is de enige fabrikant in Nederland die voor iedere trap verschillende oplossingen biedt. Een traplift op maat heeft Handicare voor elke trap en elk budget, aangepast aan uw eigen eisen en wensen. U heeft bij Handicare de keus uit een uitgebreid assortiment voor zowel trappen met bocht als rechte trappen. Van een volledig gepersonaliseerde nieuwe traplift tot een occasion, tevens is het ook mogelijk om een traplift te huren.

Het aanschaffen van een traplift

Niet elke dag koopt u een traplift en vaak ook maar één keer in uw leven. De adviseurs van Handicare geven u graag advies. Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden en de beste oplossing in uw situatie komt de Handicare Adviseur vrijblijvend bij u thuis.


Gegarandeerd de beste prijs!

Naast een gedegen advies wilt u er ook zeker van zijn dat u de juiste prijs betaalt. Handicare garandeert u daarom altijd de Beste Prijs. Om de exacte prijs te kunnen bepalen is het nodig uw specifieke trap en situatie te beoordelen. Maak daarvoor een vrijblijvende afspraak met de Handicare Trapliftexpert.Waarom kiezen voor Handicare Trapliften?

Gegarandeerd de Beste Prijs
Lokaal advies
Grootste assortiment trapliften
Een oplossing voor elke trap
Slecht één week levertijd 
Uitstekende service en garantie
De enige trapliftfabrikant met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen
ISO 14001  en ISO 9001 gecertificeerd