Sta-op fauteuil

Sta-op fauteuil De Jong Vitaal

Heeft u moeite met opstaan uit uw stoel? Dan is een sta-op fauteuil voor u de perfecte oplossing. Een sta-op fauteuil ondersteund u bij het opstaan door uw beweging te volgen. Naast de sta-op beweging geeft de sta-op fauteuil u ook het juiste zitcomfort. Een sta-op fauteuil kunt u krijgen in verschillende soorten en maten. De Jong Vitaal is dealer van gerenommeerde merken.

Merken

Fitform

Fitform is een ervaren Nederlandse fabrikant en specialist in comfortabel, ergonomisch en gezond zitten. Alle fauteuils uit de Fitform Welness collectie worden geheel voor u op maat gemaakt. Doormiddel van een meetstoel wordt voor u de juiste zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte bepaald. U krijgt een fauteuil als een maatkostuum, waarmee u nooit meer in een te grote, te kleine, te hoge of te lage fauteuil hoeft te zitten.

De Toekomst

De Toekomst is een gerenommeerde Nederlandse producent op het gebied van relax- en sta-op fauteuils. De st’up collectie van producent de Toekomst is bij de Jong Vitaal te verkrijgen. De Jong Vitaal heeft speciaal voor deze collectie gekozen, omdat deze fauteuils zijn voorzien van een sta-op functie, daarnaast kunt u ook heerlijk relaxen in deze stoelen. De fauteuils zijn te verkrijgen in vier maatvoeringen en er zijn 14 verschillende modellen.

Himolla

Himolla is een Duitse producent van relax- en sta-op fauteuils. Himolla staat voor hemels, behaaglijk en aangenaam zitten. De Jong Vitaal heeft een aantal fauteuils uit de Quartett collectie in het assortiment. Tevens heeft De Jong Vitaal het model Senator in het assortiment waar alle comfortfuncties in terug komen.

Gealux

Gealux is specialist in goed en comfortabel zitten. De collectie omvat verschillende modelseries die elk een eigen karakter en slimme comfortfuncties hebben. Bij de Jong Vitaal kunt u terecht voor de Excellent collectie. Deze collectie omvat verschillende modellen sta-op fauteuils, met onder andere een hart-balans functie, waarbij de voeten en het hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast, wat als zeer rustgevend wordt ervaren.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van de verschillende fauteuils, kom dan vrijblijvend onze showroom bezoeken aan de Sikkel 23, te Delfzijl