Nieuws

Maatregelen met betrekking tot het coronavirus

Geachte klant,

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij besloten om onze showroom alleen op vrijdagmiddag en zaterdag te openen. Indien u een bezoek wilt brengen aan onze showroom vragen wij u om de regels van het RIVM in acht te nemen:

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Kom indien mogelijk alleen naar onze showroom. (Maximaal 2 personen)
  • Heeft u klachten zoals hoesten, neusverkoudheid, keelpijn of (lichte) koorts. Blijf alstublieft thuis en kom niet naar onze winkel.

 

Voor dringende vragen of voor het maken van een afspraak (di - do) kunt u ons bereiken per mail:Mail De Jong Vitaal

of per telefoon: 0596-682994

Tijdens onze normale openingstijden streven wij ernaar om uw mail dezelfde dag te beantwoorden.

Retour brengen geleende of gehuurde hulpmiddelen

Indien u artikelen die u heeft geleend of gehuurd retour wilt brengen, dan kunt u dit doen op vrijdagmiddag of zaterdag. Indien u op één van de dagen niet in de mogelijkheid bent, dan kunt u per mail met ons contact opnemen.

Mail De Jong Vitaal

Wij zullen dan met u een dag en tijd afspreken waarop u de artikelen kunt terugbrengen.

Lenen hulpmiddelen 

Voor het lenen van hulpmiddelen verwijzen we u door naar Joerns. Zij brengen de hulpmiddelen in deze periode bij u thuis. Op vrijdagmiddag of zaterdag kunt u bij ons nog wel artikelen lenen of huren.

Onderstaand de gegevens van Joerns

Telefoonnummer: 088-2080200

Website: Joerns

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moderne en mensgerichte zorg- en comfortwinkel

De Jong Vitaal is een moderne en mensgerichte zorg- en comfortwinkel die wil bijdragen aan een comfortabel leven voor mensen van elke leeftijd. Bij de Jong Vitaal vindt u deskundigheid, persoonlijke aandacht en natuurlijk producten die de conditie van elk mens ondersteunen, met wensen op het gebied van zorg en comfort.

Assortiment

U kunt bij de Jong Vitaal terecht voor o.a. relax- en sta-op fauteuils op maat gemaakt, comfort- en zorgbedden, rollators, rolstoelen, scootmobiels en hulpmiddelen voor in en om het huis. Graag nodigen wij u uit om u vrijblijvend te informeren over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.